Over ons

Spaanse Droomhuizen, dé Nederlandstalige, gecertificeerde makelaar in Spanje!

Spaanse Droomhuizen is jouw Nederlandse makelaar in Spanje en helpt je bij het vinden en kopen van een huis in Spanje. Wij zorgen dat je jouw dromen kunt realiseren en onbezorgd tijd in Spanje kunt doorbrengen. Gewoon vertrouwd in jouw eigen taal. Staat het kopen van een huis of appartement in Spanje al jaren op jouw wensenlijst? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Neem dan contact op met het team van Spaanse Droomhuizen. Wij zijn jouw Nederlandstalige makelaar in Spanje. Onze service staat in het teken van het zo goed mogelijk begeleiden tijdens het vinden en kopen van een huis in Spanje. Daarnaast brengen wij jou in contact met alle nodige specialisten die je kunnen helpen in het gehele aankoop- en verkoopproces. Zo wordt het wel heel eenvoudig om jouw dromen te realiseren.

Het team van Spaanse Droomhuizen

Het team van Spaanse Droomhuizen SL valt onder Dream Properties Group en wordt aangestuurd door oprichters en eigenaren Erwin Hartgring en Jacqueline van Vliet. Passie en service zijn de absolute speerpunten van deze gedreven ondernemers en hun team, waar de klant altijd op nummer 1 staat. Dit verklaart dan ook het succes van Spaanse Droomhuizen: een enthousiaste, professionele klantenbegeleiding die uiteindelijk resulteert in het vinden van het droomhuis die past binnen het wensenpakket van de klant!

Met onze jarenlange ervaring en een groot netwerk in heel Spanje begeleiden wij jou in het hele proces. Van het adviseren over de mogelijkheden, het formuleren van jouw wensen, het sturen van selecties, het maken van de afspraken en begeleiden bij bezichtigingen, maar ook daarna kun je altijd bij ons terecht. Ook hier kunnen wij jou adviseren en in contact brengen met de juiste partijen. Denk aan financieel, hypotheek en juridisch advies, aannemers, verhuurbedrijven, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc. Kortom, wij zullen er alles aan doen jouw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken.

 

Leef je droom in Spanje!

Erwin en Jacqueline - Spaanse Droomhuizen
Villa in Spanje

Huizenaanbod in Spanje

Er is momenteel een groot aanbod aan huizen in Spanje. Hoe vind je in dit enorme aanbod precies dat huis dat bij jou past?
Eenvoudig. Vertel ons jouw wensen en wij helpen je zoeken. Wil je een modern huis of juist een opknapper? Zoek je iets midden in de stad of liever wat rustiger? Is het voor jezelf of wil je rendement op jouw investering? Wil je een klein appartement aan de kust, een echt Spaans huis of een exclusieve villa? Profiteer van onze gratis zoekservice en ontvang jouw droomhuizen automatisch in je mailbox.

Wij staan aan jouw kant en zoeken graag mee naar jouw droomhuis.

Wij zorgen dat je het beste aanbod te zien krijgt dat aan jouw wensen voldoet. Spaanse Droomhuizen heeft een groot aanbod huizen te koop in Spanje, waaronder appartementen, villa’s en finca’s, zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Al onze werkzaamheden zijn op basis van No Cure-No Pay.

Waarom Spaanse Droomhuizen

Bij Spaanse Droomhuizen kies je voor:

  • jouw persoonlijke adviseur ter plekke voor heel Spanje in jouw eigen taal
  • een betrouwbaar netwerk met keuze duizenden huizen in Spanje
  • een gecertificeerde makelaar, plus aangesloten bij diverse brancheorganisaties
  • de mogelijkheid om gratis naar jouw Spaanse droomhuis te laten zoeken
  • het beste aanbod met de laagste prijsgarantie
  • alle afspraken efficiënt voor jou ingepland
  • een onafhankelijke en betrouwbare organisatie.

Onze belofte aan onze klanten is een open en eerlijke benadering. Als jouw Nederlandse makelaar in Spanje zullen wij je persoonlijk helpen bij jouw zoektocht naar jouw droomhuis in het schitterende Spanje.

We willen dromen realiseren en hopen dat anderen net zo kunnen genieten van het leven in het mooie Spanje zoals wij dit allemaal doen. 

In de loop der jaren hebben we al veel mensen mogen begeleiden bij hun zoektocht naar een huis in Spanje. Lees hier meer over wat anderen zeggen over Spaanse Droomhuizen.

Waarom Spaanse Droomhuizen
Spaanse Droomhuizen - huis kopen spanje

Onze belofte aan onze klanten is een open en eerlijke benadering.

Persoonlijke contactpersoon die jouw taal spreekt

Toegang tot duizenden goede woningen in heel Spanje

We begeleiden je tijdens het gehele aankoop-proces van A tot Z

We hebben het beste aanbod tegen de beste prijs

Onafhankelijk, betrouwbaar en vooral gepassioneerd

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij de zoektocht naar jouw droomhuis in Spanje.

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Uiteraard zorgen wij dat jouw belangen worden behartigd. Hiertoe hebben we een hoge servicegraad en hebben ons aangesloten bij verschillende belangenorganisaties zoals AIPP (Association of International Property Professionals). Bekijk hier al onze certificaten en keurmerken.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.