Interieurstyling in Spanje

Een Spaans droomhuis van buiten én binnen

Eindelijk heb je jouw droomhuis gevonden in Spanje! Het huis is fantastisch en de locatie is perfect. Maar hoe richt je het in?

Het kan soms lastig zijn de beste winkels en hotspots in Spanje te vinden. Bovendien kan een uitdaging zijn alles op tijd te regelen. Dat is essentieel is bij het inrichten van jouw nieuwe woning. Interieur & styling is tenslotte van groot belang om het gevoel van jouw droomhuis te creëren en te kunnen zeggen: dit is echt mijn Spaanse droomhuis!

Ons team van Interieur & Styling experts kan jou helpen om jouw nieuwe huis om te toveren in een stijlvol en comfortabel Spaans droomhuis. We zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke interieurs en weten precies waar we moeten zijn voor de beste meubels, decoraties en accessoires in heel Spanje.

Met onze hulp hoef je je geen zorgen te maken over de details en timing van jouw interieurinrichting. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd en professioneel wordt geleverd en geïnstalleerd, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe woning in Spanje. Samen maken we jouw droomhuis af!

interieur styling Spanje
interieur styling Spanje

Waarom styling van je huis in Spanje?

Er zijn veel redenen waarom mensen een huis kopen in Spanje: voor vakanties, (semi-) permanente bewoning, of als investering om te verhuren. Het is duidelijk dat interieur & styling van essentieel belang is bij het investeren en verhuren van een woning in Spanje. Het bepaalt de populariteit van jouw woning ten opzichte van de concurrentie en je kunt een mooi gestyled huis voor een hogere prijs verhuren of verkopen.

Ook bij vakanties speelt interieur & styling een belangrijke rol in de totale vakantiebeleving en het geluksgevoel. Zelfs als je niet veel tijd binnenshuis doorbrengt, is het toch fijn om te verblijven in een mooi ingericht huis met een aangename sfeer. Bovendien kan ook het terras en/of de tuin prachtig worden ingericht voor extra comfort en ontspanning.

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om van een huis een “thuis” te maken, en sommigen vinden het leuk om juist een andere stijl te kiezen dan wat ze gewend zijn. Een goed interieur & styling van jouw huis in Spanje is vaak de investering dubbel en dwars waard. Het is belangrijk om te weten dat dit niet alleen voor het duurste segment geldt. Wij kunnen mooie en betaalbare concepten aanbieden voor elk budget, van een leuk stadsappartement tot een gezellig huisje in het binnenland.

Ons team van Interieur & Styling experts kan jou helpen om van jouw huis in Spanje een echt thuis te maken, ongeacht wat jouw specifieke behoeften zijn. We weten precies waar we moeten zijn voor de beste meubels, decoraties en accessoires in heel Spanje en zorgen ervoor dat jouw huis de gewenste sfeer uitstraalt. Met onze hulp kun je genieten van jouw prachtig ingerichte huis in Spanje, of het nu voor vakanties, permanente bewoning of investering en verhuur is.

Interieur styling in Spanje

Ons ervaren Nederlandssprekende styling team is gevestigd in Spanje en staat voor je klaar om jouw wensen te bespreken in jouw eigen taal. Zo zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt en je precies krijgt wat je wilt.

Ons team heeft de kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk om volledige villa’s en appartementen in te richten. We kunnen je helpen bij elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, en we zorgen voor de beste planning, scherpste prijzen en goede communicatie.

Of je nu op zoek bent naar een volledige make-over van je interieur, of gewoon wat hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste decoraties en meubels, ons team staat voor je klaar. We werken samen met de beste leveranciers en hebben toegang tot de nieuwste trends en stijlen, dus je kunt erop vertrouwen dat jouw huis er fantastisch uit zal zien.

Hoe werken we?

Natuurlijk kunnen we je op elk moment in contact brengen met ons styling team voor interieur & styling in Spanje. Maar vaak gebeurt dit pas nadat we het perfecte huis voor jou hebben gevonden. Het is mogelijk om te wachten tot na de overdracht, maar je kunt er ook voor kiezen om eerder aan de slag te gaan. Zodra het voorlopige koopcontract (“contrato de arras” in Spanje) is getekend, is de aankoop meestal wel vrij zeker.

We kunnen je dan in contact brengen met ons Nederlandssprekende styling team dat gevestigd is in Spanje. Zij zullen eerst een goed én vrijblijvend gesprek met je hebben om je wensen en doelen goed te begrijpen. Zodra zij een plattegrond hebben, kunnen zij deze vertalen in een 3D-design tekening, inclusief een offerte. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten en wat de kosten zullen zijn. Aan de hand hiervan kun je nog aanpassingen doen en zal er een versie 2 van het ontwerp en de offerte volgen. Zodra je akkoord gaat met het ontwerp en de offerte, zal er een planning worden gemaakt en ervoor gezorgd worden dat alles volgens afspraak wordt geleverd en geïnstalleerd. Op deze manier krijg je maatwerk precies zoals je het wilt! En het voordeel van ons Nederlandssprekende team is dat je in je eigen taal kunt communiceren en er dus geen taalbarrière is.

Interieurstyling Spanje meubels
Interieurstyling Spanje meubels

Voorbeelden interieurstyling Spanje

Nieuwgierig wat je kunt verwachten van een interieurstyling op maat? We hebben een aantal voorbeelden van interieurpakketten van onze interieurstylisten-team aan de Costa Blanca en Costa Valencia voor je op een rij gezet. Uiteraard zijn deze puur ter indicatie.

Interieurpakket 'Calm & Relax'​

ca. € 5.499,-

Het ‘Calm and Relax’ interieurpakket is een prachtig startpakket dat bestaat uit meubels en accessoires die de basis vormen voor een sfeervolle woon- en eetkamer. Het meubelpakket omvat een comfortabele bank, een stijlvolle salontafel en een eetgedeelte met een eettafel en 4 stoelen, aangevuld met decoratieve items. De slaapkamer styling is optioneel en kan tegen een meerprijs worden toegevoegd.

Producten

Services

Interieurpakket 'Feel like home'​

ca. € 8.499,-

Als je op zoek bent naar extra luxe, dan is het ‘Feel Like Home’ meubelpakket wellicht meer geschikt voor jou. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een complete en luxe inrichting van je woon-/eetkamer, waaronder een zitbank, een loungebank en een eettafel met 6 stoelen. Ook hierbij worden stijlvolle decoratie-items toegevoegd. Optioneel kun je ook een upgrade toevoegen voor de styling van de slaapkamer, tegen een meerprijs.

Producten

Services

Styling huis Spanje pakket Feel like home

Interieurpakket 'Luxury home'​

ca. € 17.999,-

Het complete interieurpakket ‘Luxury Home’ is samengesteld uit prachtige luxe meubels en accessoires. Dit meubelpakket bevat alles wat je nodig hebt voor een stijlvol ingerichte woon-/eetkamer en slaapkamer. Het pakket bestaat uit een bank, een koffietafel, een eetgedeelte met een eettafel en 6 armleuningstoelen, een vloerkleed en een selectie van stijlvolle decoratie.

Producten

Services

Luxury home interieurpakket

Wij zijn er voor jou

Het kopen van jouw droomhuis in Spanje moet een plezierige en stressvrije ervaring zijn. Bij Spaanse Droomhuizen zetten we ons in om ervoor te zorgen dat jouw aankoop soepel verloopt en dat je nu en in de toekomst van jouw woning kunt genieten.

We stellen je voor aan de beste partners waarmee we samenwerken en samen begeleiden we je gedurende het hele aankoopproces. We zijn er om je te helpen bij elke stap en we hopen dat de informatie op onze website over het kopen van een huis in Spanje nuttig voor je is!

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, specifieke informatie nodig hebt over juridische kwesties en belastingen of advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem dan nu contact met ons op via het formulier.

We staan voor je klaar om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken