Duurzaam wonen in Spanje

Duurzaamheid is wereldwijd een belangrijk thema geworden, en Spanje vormt daarop geen uitzondering. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in duurzaam wonen, waarbij ze niet alleen willen genieten van een comfortabele levensstijl, maar ook de ecologische impact willen verminderen.

Ook bij Spaanse Droomhuizen zijn we ons er bewust van dat we als bedrijf impact kunnen maken. Niet alleen door direct in het bedrijf duurzaamheid toe te passen, maar ook door onze klanten oplossingen te bieden voor duurzaam wonen in Spanje.

Duurzaam wonen Spanje strand
Duurzaam wonen in Spanje - helder blauw water

Spanje, een bron van energie

Spanje, met zijn prachtige natuur en overvloedige zonneschijn, biedt uitstekende mogelijkheden voor duurzaam wonen.

Met duurzaam wonen in Spanje kun je aan verschillende aspecten denken, zoals efficiënt energieverbruik, waterbesparing, maar ook bijvoorbeeld de aanleg van groene zones. Ga je zelf je huis (laten) bouwen in Spanje, dan kun je in het hele proces rekening houden met duurzame oplossingen, van het ontwerp tot aan de keuze voor materialen. Maar ook als je al een huis hebt in Spanje zijn er genoeg oplossingen om het duurzaam te maken.

Waarom duurzaam wonen in Spanje

Je geniet van Spanje, van het klimaat, de natuur en het heerlijke eten. Duurzaam leven in Spanje zal je indirect terugbetalen. Je draagt je steentje bij aan het land waar jij zo van houdt! Maar het zal je ook vrijwel direct terugbetalen, letterlijk op je energierekening.

Er zijn verschillende redenen waarom kiezen voor een duurzame woning in Spanje een goed idee is:

Duurzaam voor onze klanten

Wij kunnen je helpen je huis in Spanje te verduurzamen! Je kunt bij ons onder andere terecht voor:

Ook wanneer je een huis laat bouwen met Spaanse Droomhuizen kun je kiezen uit tal van energiezuinige oplossingen en duurzame materialen.

Spaanse Droomhuizen

Duurzaam als bedrijf

Ook als bedrijf proberen wij onze ecologische voetafdruk te verminderen. Zo zijn wij in vele regio’s actief met lokale partners, waardoor reisafstanden kort en efficient blijven. Wij zijn ons bewust van de impact op plastic en de wereld en dragen onze steen bij aan dit probleem door:

  • Water te filteren via een systeem
  • Dopper-flessen aan te bieden aan ons personeel en relaties
  • Water in kartonnen flessen aan te bieden aan onze klanten, waarvan bovendien de complete opbrengst gaat naar de projecten van EARTH

Interesse in duurzaam wonen in Spanje?

Start vandaag met duurzaam wonen in Spanje. De eerste stap zet je al door contact met ons op te nemen!

We laten je kennismaken met de beste partners in duurzaam wonen waarmee we samenwerken. Je kunt van deze service ook gebruik maken als je al een huis hebt gekocht in Spanje.

Als je vragen hebt over het kopen van een huis, meer specifieke informatie wilt over bijvoorbeeld zaken rondom juridische kwesties en belastingen of als je advies nodig hebt over een stap in het koopproces, neem ook dan contact met ons op door het formulier in te vullen.

We zijn er om je te helpen!

Neem contact met ons op

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.