Bestaande bouw Spanje

Het kopen van een bestaande woning in Spanje kan een fantastische kans zijn om een huis met karakter en geschiedenis te vinden. Bestaande woningen, ook wel “tweedehands” woningen genoemd, zijn al bewoond geweest of gebruikt door vorige eigenaars.

Waarom een bestaande woning kopen in Spanje? Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een bestaand huis als je Spaanse droomhuis, zoals:

  • Diverse opties: Bestaande woningen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, groottes en locaties, waardoor er een brede keuze is.
  • Voorzieningen: Bestaande woningen bevinden zich vaak in goed gevestigde buurten met bestaande infrastructuur en voorzieningen.
  • Renovatiekans: Veel bestaande woningen bieden de mogelijkheid tot renovatie of aanpassing naar je voorkeuren.
  • Historische charme: Oudere bestaande woningen hebben vaak unieke architectonische details, zoals traditioneel tegelwerk, houten balken of gedetailleerde gevels.
  • Instapklaar: Het kopen van een bestaande woning betekent vaak minder lang wachten dan bij een nieuwbouwwoning. Soms zijn er zelfs nog meubels ter overname, waardoor je echt alleen maar de sleutel hoeft om te draaien en kunt genieten.

Over het algemeen kan het kopen van een bestaande woning in Spanje een mix bieden van geschiedenis, karakter en gemak, waardoor het een populaire keuze is voor zowel lokale als internationale kopers die willen investeren in Spaans vastgoed.

We kunnen je helpen jouw droomhuis te vinden

Als gecertificeerde makelaar in Spanje, staat Spaanse Droomhuizen voor je klaar om je te helpen met het ontdekken en aankopen van bestaande woningen in dit heerlijke zonnige land.

Spanje biedt naast het heerlijke weer ook een rijke geschiedenis en uiteenlopende landschappen, waardoor het de perfecte setting is voor een mediterraanse levensstijl. Het aankopen van een bestaande woning met ons, geeft je toegang tot mooie locaties en uitstekend investeringspotentieel.

Of je nu op zoek bent naar een permanente woning, een vakantiehuis of een investeringsmogelijkheid, het kopen van een bestaande woning in Spanje kan een geweldige optie zijn. Er is een diverse keuze in stijlen en de huizen zijn vaak snel te betrekken, wat ze aantrekkelijk maakt voor slimme kopers die snel willen genieten van de beste aspecten van het leven in Spanje.

Zoekservice

Niet gevonden waar je naar op zoek bent, of gewoon simpelweg geen zin of tijd om te zoeken?
Vul onze gratis zoekservice in en we zoeken graag met je mee!

💡Dankzij ons uitgebreide partnernetwerk kunnen we nog veel meer woningen laten zien.

Bestaande bouw te koop in Spanje

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.