Huis kopen in Ciudad Quesada

Costa Blanca - Ciudad Quesada

Op zoek naar een huis te koop in Ciudad Quesada? Als je wilt investeren in een appartement, penthouse of villa te koop in Ciudad Quesada, dan helpen we je graag.

Ciudad Quesada is een stad in de provincie Alicante, in de regio Valencia. Het ligt aan de zuidelijke Costa Blanca, vlakbij de stad Rojales. Het ligt landinwaarts van de kustplaatsen Guardamar del Segura en Torrevieja.

Dream Properties kan jou ter plaatse begeleiden en de pareltjes kiezen uit vrijjwel het totale woningaanbod in Ciudad Quesada. Van bestaande appartementen vlakbij de golfbaan tot een modern penthouse met spectaculair uitzicht. We adviseren je over de mogelijkheden om de beste keuze voor jou te maken.

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen we de juiste woning vinden op basis van jouw wensen.

Ciudad Quesada
La Marquesa Golf

Golf en mediterraan klimaat

Ciudad Quesada werd oorspronkelijk ontwikkeld als een geplande urbanisatie in de jaren 1970. Sindsdien is het uitgegroeid tot een bloeiende woonwijk met een mix van permanente bewoners en vakantiegangers, vooral uit Noord-Europa. De stad biedt een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, bars, supermarkten en andere diensten.

Eén van de opvallende kenmerken van Ciudad Quesada is de golfbaan, La Marquesa Golf & Country Club. Deze 18-holes golfbaan trekt liefhebbers uit de omgeving en daarbuiten.

Net als een groot deel van de Costa Blanca, geniet Ciudad Quesada van een mediterraan klimaat met hete, droge zomers en milde winters, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is om een huis te kopen.

Alle huizen te koop in Ciudad Quesada, Costa Blanca

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Ciudad Quesada voor je vinden!

Sorteer op: