Profiteer van de gratis zoekservice!

Spaanse Droomhuizen is je Nederlandstalige makelaar bij het vinden van je droomhuis in héél Spanje! Wij zoeken en vinden het droomhuis dat voldoet aan je wensen via ons betrouwbare partner netwerk en begeleiden je gedurende het gehele aankoopproces en zelfs daarna.

Door onze zoekservice in te vullen kunnen wij voor je aan de slag gaan en je helpen bij het vinden van je ultieme droomhuis in Spanje. Je kunt rustig achterover zitten, wij sturen de huizen of appartementen die binnen deze wensen passen per e-mail toe. Deze service is overigens geheel gratis en vrijblijvend.

Automatisch aanbod in je mailbox

Om het huis van je dromen in Spanje te vinden willen we graag eerst weten wat je precies zoekt. Wil je een appartement of zoek je een huis met zwembad? Wat is een harde eis en wat een grote wens? Uitzicht? Terras? Privacy? Afstand tot winkels, strand of juist lekker in “the middle of nowhere”? Geef al je wensen aan via het zoekservice formulier. Binnen korte tijd ontvang jij van ons passend aanbod via de mail. Dit is dus niet hetzelfde als onze maandelijkse nieuwsbrief. Wil je die ook ontvangen? Schrijf je dan in onderaan deze pagina. Wil je direct persoonlijk advies, neem dan gelijk contact met ons op.

Zoekservice

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met onze voorwaarden, ons privacybeleid en accepteer het gebruik van cookies.

Compare listings

Vergelijken