Huis kopen in Estepona

Costa del Sol - Estepona

Een huis kopen in Estepona? Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse, geschakelde woning of villa in Estepona, dan helpen we je graag verder.

Een rustige plek aan de Costa del Sol, waar je kunt genieten van het Spaanse leven zonder dagelijks veel toeristen tegen te komen? Dan zit je goed met een huis in Estepona (provincie Malaga). Deze stad ligt wat meer afgelegen, waardoor je hier in het dagelijkse leven voornamelijk locals tegenkomt. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen activiteiten zijn in het centrum en de haven van Estepona. 

Door het aangename klimaat (zeer weinig regen, lange zomeravonden, zachte winters) wordt het ook wel heel aantrekkelijk om elke dag naar buiten te gaan. Onze adviseurs helpen je graag om het huis te vinden dat bij je past. Daarnaast bieden zij je persoonlijke begeleiding bij het kopen van de woning in Estepona, zodat jij je geen zorgen hoef te maken over de gang van zaken.

huis kopen - costa del sol
huis kopen estepona - spaans droomhuizen

Vind je rust in Estepona

Veel toeristen reizen af naar de Costa om daar te genieten van het bruisende leven. Voor een aantal mensen is dat ook de reden om zich daar te vestigen. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je juist het liefst niet een huis wil kopen in een omgeving waar je dagelijks omgeven wordt door veel toeristen. De ligging van Estepona is wat dat betreft uitstekend; net wat verder weg van belangrijke plekken zoals de luchthaven, het aantal toeristen is beperkt maar de ruim 66.000 inwoners houden de stad dagelijks in leven. 

De vissers oefenen nog dagelijks hun beroep uit in de jachthaven. De verse vis kan je onder andere eten in een van de vele lokale restaurants in Estepona.

Geniet je meer van uitgebreid koken in je eigen huis in Estepona? Dan haal je verse groenten, fruit en vis op de markt in de stad. ’s Middags is het even tijd om bij te komen tijdens de siësta. Of maak tijdens dit rustmoment eens een wandeling door de botanische tuin in het park.

Een huis te midden van traditionele festiviteiten

Naast het levendige centrum en de haven zijn er door het jaar heen ook verschillende festiviteiten in Estepona. Zoals het Meifeest (15 mei) om de beschermheer van de landbouw te eren. Hierbij maken de locals een tocht door Estepona en vinden er verder in straten verschillende feesten en evenementen plaats.

Een ander noemenswaardig traditioneel feest is San Juan (23 en 24 juni), waar onder andere het strand van Estepona het toneel is. Overdag wordt dit feest van water en vuur gevierd met lekker eten en muziek. ’s Nachts kamperen Spanjaarden en toeristen op het strand te midden van vreugdevuren. Dit feest wordt overigens ook gevierd op de andere stranden in het zuiden van Spanje.

estepona - huis kopen spanje
huis kopen estepona - spaanse droomhuizen

Nieuw leven starten in Estepona?

Een nieuw leven starten in Estepona begint met een huis kopen. Wanneer je dit zelf aanpakt, kan het een flink taak zijn om een geschikt appartement of huis te vinden, contact te leggen met de verkoper en te onderhandelen over de prijs. Zeker wanneer er sprake is van een taalbarrière.

Daarom is het verstandig om tijdens dit proces de hulp in te schakelen van een makelaar. Het team van Spaanse Droomhuizen bestaat onder andere uit Nederlandse makelaars die samen met jou op zoek gaan naar het geschikte huis voor jou in Estepona. Vervolgens gaan ze met je mee naar de bezichtigingen en brengen ze je in contact met een geschikte advocaat om je te helpen tijdens de onderhandelingen wanneer je besluit om het huis te kopen.

Wil je graag een voorproefje van het huidige aanbod van het beschikbare onroerend goed in Estepona? Maak dan gebruik van onze zoekselectie en ontvang een overzicht per e-mail. Zo wordt jouw droom van een huis in het mooie Spanje werkelijkheid!

Zorgeloos een huis in Estepona kopen

Neem even de tijd en zoek in het huizenaanbod uit Estepona dat voortdurend wordt bijgewerkt. Of je nu op zoek bent naar een nieuw, bestaand, te renoveren, goedkoop of mooi appartement of villa, wij zullen het juiste huis vinden. 

Een huis kopen in Estepona doe je niet elke dag. Daarom moet je rekening houden met een paar belangrijke factoren. Dan is het wel zo prettig om persoonlijke begeleiding te krijgen van een specialist. De makelaars van Spaanse Droomhuizen helpen je graag om het huis te vinden dat bij jou past, of dat nou in Estepona is of in een andere Spaanse stad. Maar ook bij het verdere proces kan je op onze hulp rekenen, zelf tot na de koop van het huis. Zo kan jij zorgeloos een huis kopen en optimaal genieten van het moment.

Neem gerust contact met ons op!

Alle huizen te koop in Estepona, Costa del Sol

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Estepona voor je vinden!

Sort By:

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.