Hotels & Vakantiehuizen

Overnachten in Spanje

overnachten in Spanje
Niet zeker waar je het best kunt overnachten in Spanje als je huizen komt bezichtigen? Wij kunnen je een hotel of een vakantiehuis aanbevelen.
Wij kunnen je een aantal suggesties doen waar je een heerlijk zonnig verblijf zal hebben. Ook welke locaties als een goede uitvalsbasis dienen voor jouw zoektocht naar een huis in Spanje. Wil je liever aan de kust verblijven in een hotel of appartement? Of geef je de voorkeur aan een Bed & Breakfast of vrijstaande vakantie villa in een wat meer landelijke omgeving? Net als het zoeken van een huis, is dit erg persoonlijk. Laat ons jouw wensen weten, en wij doen je enkele passende suggesties.

Het is natuurlijk heel prettig te verblijven in de regio waar je mogelijk ook wilt kopen:Booking.com

Bed & Breakfast

Dit is ook een suggestie voor een Bed & Breakfast, gerund door Wiljan en Ramona die via Spaanse Droomhuizen hun B&B hebben aangekocht:

Vakantieparadijs Finca Soñada:

Onze Bed and Breakfast in de Costa Blanca is ideaal voor iedereen. Of je nu met z’n 2en bent of als gezin wilt komen, alles is mogelijk. We beschikken over tweepersoonskamers, een familiekamer en een appartement, zodat iedereen geniet van een relaxte vakantie. Wij genieten van dit bestaan en willen dit graag delen. Kom voor een heerlijke vakantie naar ons toe. Of ben je op zoek naar een huis in Spanje en wil je graag nog tips uit de praktijk, om vervolgens met Spaanse Droomhuizen panden te gaan bekijken? Voel je welkom!

bed & breakfast in spanjeB&B starten in spanjebed & breakfast starten in SpanjeB&B in Spanje

Mocht je geen verblijf kunnen vinden, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!