Nieuwbouw villa te koop in Javea

  • €890.000
Xàbia / Jávea, Spanje

Nieuwbouw villa te koop in Javea

Xàbia / Jávea, Spanje
  • €890.000
  • Villa
  • Woningtype

Beschrijving van de woning

Ref: DP-16-D1

Nieuwbouw villa in La Cala – Javea

Zowel het ontwerp als de bouw van deze luxe villa wordt volledig uitgevoerd door een van de meest gerenommeerde bouwers aan de Costa Blanca.
De prijs start vanaf €890.000,- (inclusief perceel). In overleg worden de persoonlijke wensen en voorkeuren (afmetingen, slaapkamers, materialen etc.) afgestemd om een droomhuis te realiseren.

Urbanisatie La Cala in Jávea, gelegen in het dennenbos van de weg die naar de vuurtoren van Cabo de la Nao leidt, heeft een moderne infrastructuur, verlichting, riolering, ondergrondse elektrische en telefooninstallatie en watervoorziening.

Uitstekende ligging, luxe details en de hoogste bouwkwaliteit maken dit project tot een uniek en exclusief eigendom aan de Costa Blanca.

Xàbia / Jávea, tussen Moraira en Dénia, een bevoorrechte plek, een klein vissersdorpje gelegen ten noorden van de Costa Blanca, tussen de kaap van San Antonio en La Nao, drie omgevingen waarin het is verdeeld, La Villa, El Puerto en El Arenal , Is ongetwijfeld een van de mooiste plekken aan de Middellandse Zee. De grote verscheidenheid aan landschappen, het milde klimaat en het open karakter van de mensen trekken alle soorten reizigers aan en boeien hen.

Heeft 20 kilometer aan stranden en baaien, elk verschillend, elk met een bijzondere charme, hoewel alle met een gemeenschappelijke noemer, helder en rustig water, La Grava, Primer Muntanyar of Benissero, El Arenal, Segon Muntanyar, Cala Blanca, Cala Sardinera, Cala Barraca of Portitxol, Cala Ambolo en Cala Granadella.

Kenmerken

  • Ref: DP-16-D1
  • Woningtype: Villa
  • Prijs: €890.000
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Jacqueline van Vliet
  • Jacqueline van Vliet