Perceel te koop in Caleta de Vélez

 • €3.900.000
Caleta de Vélez, Málaga

Perceel te koop in Caleta de Vélez

Caleta de Vélez, Málaga
 • €3.900.000
 • Perceel
 • Woningtype
 • 16295
 • 21735
 • Perceel grootte m²

Beschrijving van de woning

Ref: DP-26-5399

Gelegen in Baviera Golf (Vélez-Málaga), is er een perceel van 21.735 m2, waarop een oppervlakte van 16.295 m2 kan worden gebouwd. Het maakt deel uit van een sector van hoog niveau, naast de golfbaan van Baviera, waar de volgende bouw van 900 huizen is gepland, waarvan de meeste vrijstaand zijn met een eigen tuin. Op 500 meter van Caleta de Vélez, beroemd om zijn jachthaven en prachtige stranden, die tot de beste van de Costa del Sol behoren, en op 20 minuten van Malaga met directe toegang tot de snelweg. De kadastrale waarde bedraagt 8.849.932,93 euro, volgens de huidige gemeentelijke taxatie. Er is een ASSESSMENT CERTIFICATE van € 7.024.637,47 (JLL VALUATIONS) voor hypotheekdoeleinden. Van de gemeenteraad is de bevestiging ontvangen dat het terrein geheel of gedeeltelijk voor een van de volgende doeleinden zal worden gebruikt: Gedetailleerde, aanvullende en verenigbare toepassingen zijn: 1. hotelgebruik zoals HOTEL (b.v.: 4-sterrenhotel met 370 kamers), motels, aparthotels. 2. gemeenschapsaccommodatie, zoals bejaardentehuizen, kindertehuizen, studentenhuizen. 3. kantoorgebruik, zoals agentschappen, onroerend goed bedrijven, banken …. 4. commercieel gebruik zoals markten, supermarkten, winkels, enz. 5. Medische diensten zoals ziekenhuizen, klinieken, poliklinieken, enz… 6. Horeca, zoals cafetaria's, bars, restaurants, nachtclubs, casino's, enz. 7. industrieel gebruik: verwerking van ruwe of halfafgewerkte producten. 8. educatief gebruik, zoals scholen, kleuterscholen, universiteiten, enz. 9. recreatief en cultureel gebruik, zoals voorstellingen, bioscopen, bibliotheken, musea, enz. Het is ook mogelijk het gehele onroerend goed en de bebouwbare oppervlakte ervan te bestemmen voor twee of meer van de bovengenoemde bestemmingen (b.v.: 1 hotel + 1 bejaardentehuis). Als u geïnteresseerd bent, nodigen wij u graag uit om het pand te bezichtigen. U zult de schoonheid van de omgeving uit de eerste hand kunnen zien, met uitzichten in alle kamers van het geprojecteerde hotel of verblijf, inclusief uitzichten op de begane grond, de zee, de golfbaan, het meer en de bergen; in een gebied dat zich nu uitstrekt over de Costa del Sol. De prijs is exclusief BTW. De aanbieding is geldig tot het einde van het jaar.

Kenmerken

 • Ref: DP-26-5399
 • Woningtype: Perceel
 • Prijs: €3.900.000
 • Bebouwd: 16295 m²
 • Perceel: 21735 m²
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.