Beschrijving van de woning

Ref: DP-76-SE8213

Prachtige 2/3 Slaapkamer Villa’s dicht bij de Golf in Villamartín

Deze ontwikkeling bestaat uit 25 luxe villa’s (83,95m² – 94m²) gebouwd over twee niveaus met verschillende modellen beschikbaar: vrijstaand, halfvrijstaand 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers met eigen tuinen en een ruime gemeenschappelijke ruimte met zwembad. Privé zwembaden en parkeerplaatsen zijn een optie in sommige van deze woningen. De villa’s zijn gelegen op percelen van 124,67m² – 175,19m² en genieten van zonneterrassen van 46,8m² – 57,52m². Oplevering: Oktober 2022

U heeft de mogelijkheid om het interieur van deze villa’s aan te passen aan uw individuele wensen. Ook inbegrepen zijn: Domotica systeem, Air Conditioning pre-installatie, Alarm systeem volledig gemonteerd, Aangelegde tuin en irrigatiesysteem, Buitenverlichting op terrassen en in tuinen, Gemeenschappelijk zwembad, Privé zwembad (Check plannen & beschikbaarheid), Privé parkeerplaats (Check plannen & beschikbaarheid).

Villamartín is een prestigieuze wijk op slechts 5 minuten van de prachtige stranden van de Orihuela Costa, voorzien van alle lokale voorzieningen, diensten en faciliteiten. Vlakbij is het winkelcentrum La Zenia Boulevard. Ook in de omgeving zijn drie 18 holes golfbanen: de golfbaan van Villamartín, de Real Club de Golf Campoamor en de Campo de Golf Las Ramblas. Goede verkeersverbindingen met de N-332 en de AP-7 mediterrane snelweg, plus een uitstekende busdienst, die het hele jaar rijdt.

De internationale luchthavens van Alicante en Corvera (Murcia) liggen op minder dan een uur rijden.

Kenmerken

  Locatie van de woning (bij benadering)

  De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

  Vergelijkbare woningen

  MEER INFORMATIE

  Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
  Vergelijkbare woningen

  Compare listings

  Vergelijken
  Spaanse Droomhuizen
  • Spaanse Droomhuizen