Huis kopen op Tenerife

Canarische Eilanden - Tenerife

Een huis kopen op Tenerife? Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse, geschakelde woning of villa op Tenerife, dan helpen we je graag verder.

Investeren en het kopen van een huis op Tenerife is heel interessant en een goede keuze. Tenerife heeft veel moois te bieden en heeft een mooie diversiteit aan woningen.

Spaanse Droomhuizen kan je hierbij ter plekke begeleiden en de pareltjes te kiezen uit het totale woningaanbod op Tenerife. Van bestaande appartementen tot een modern penthouse met uitzicht op zee, van een opknapper in de campo tot een nieuwbouw villa in een van de urbanisaties. Wij zullen je adviseren over de mogelijkheden om zo tot de voor jou beste keuze te komen

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. 

huis kopen tenerife - spaanse droomhuizen
appartement kopen tenerife canarische eilanden

Neem even de tijd en zoek in het huizenaanbod uit Tenerife dat voortdurend wordt bijgewerkt met nieuw aanbod uit Tenerife. Of je nu op zoek bent naar een nieuw, bestaand, te renoveren, goedkoop of mooi appartement of villa, wij zullen het juiste huis vinden. 

Op zoek naar een huis te koop op Tenerife?

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, maakt je geen zorgen. Vertel ons je wensen en wij zullen jouw droomhuis voor je vinden! Ben je op zoek naar een huis te koop op Tenerife, neem contact op en wij zullen je een selectie toesturen die aan jouw wensen voldoet.

Spaanse Droomhuizen is dé Nederlandstalige makelaar in Spanje die je helpt bij het vinden en kopen van Spaanse villa’s, herenhuizen, appartementen en penthouses in alle prijsniveaus.

Neem gerust contact met ons op!

Alle huizen te koop op Tenerife, Canarische Eilanden

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis op Tenerife voor je vinden!

Sort By:

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.