Huis kopen in Valencia stad

Costa Valencia - Valencia stad

Als je op zoek bent om te investeren in een appartement, penthouse of geschakelde woning in Valencia stad, dan helpen we je graag verder.

Investeren en het kopen van een huis in Valencia stad is heel interessant en een goede keuze. Valencia stad heeft veel moois te bieden, is nog heel betaalbaar en heeft een mooie diversiteit aan woningen.

Spaanse Droomhuizen kan je hierbij ter plekke begeleiden en de pareltjes te kiezen uit het totale woningaanbod in Valencia. Van karakteristieke appartementen in het oude centrum tot een modern penthouse aan zee, van een opknapper in de studentenwijk tot een nieuwbouw appartement in een van de ‘ upcoming’  wijken. Wij zullen je adviseren over de mogelijkheden om zo tot de voor jou beste keuze te komen

Met onze lokale kennis en ervaring kunnen wij op basis van jouw wensen de juiste woning vinden. 

huis kopen valencia - spaanse droomhuizen
huis kopen valencia stad

Huis kopen in Valencia stad?

Naast Barcelona en Madrid is ook Valencia onder de Nederlandse bevolking een zeer populaire Spaanse stad om te verblijven. En daar kunnen wij eigenlijk geen ongelijk in geven. Hier ben je op de juiste plek wanneer je elke dag wilt genieten van het Spaanse leven en zomerse temperaturen. Tegelijkertijd waan jij je in deze stad in een omgeving met historische monumenten.

Staat een huis kopen in Valencia al jaren op je bucketlist? Dan is het nu tijd om eens actie te gaan ondernemen. Want met de hulp Makelaar Valencia (onze aparte afdeling voor Valencia Stad en regio) wordt een huis of appartement kopen in Valencia een stuk eenvoudiger dan je denkt. Neem contact met ons op en wie weet behoor jij binnenkort tot de locals van deze prachtige stad.

Valencia, de sinaasappelstad

Valencia staat bekend om een aantal dingen. Ten eerste de paella, het rijstgerecht met bijvoorbeeld zeevruchten, witte bonen en kip, is hier bedacht. Daarnaast staat Valencia bekend als de sinaasappelstad. In de stad groeit namelijk een groot aantal sinaasappelbomen, de heerlijke citrusgeur hiervan is te ruiken in het grootste gedeelte van de omgeving.

Dat er juist in deze stad zoveel van deze bomen groeien komt door de Arabische Moren die in de achtste eeuw een tijdlang de stad bestuurden en een manier vonden voor betere bewatering en groei van de sinaasappels, olijven en rijst. Wanneer je een huis gaat kopen in deze stad, zal je tijdens je leven in deze Spaanse stad dagelijks nog meer Arabische invloeden te zien krijgen. Zoals de stadstoren El Micalet die door zijn enorme hoogte goed zichtbaar is.

situatie in spanje - terrassen geopend - positieve berichten
huis kopen valencia stad - ruzafa

Een huis kopen in een vooruitstrevende stad

Valencia heeft de mooie omgeving niet alleen te danken aan de historische monumenten, de grote kustlijn en het grote aantal restaurants. Ook wat betreft de architectuur in de binnenstad valt er genoeg te zien. In Valencia zijn ze er namelijk in geslaagd om de oude gebouwen te combineren met moderne nieuwbouw. Zo vind je naast de prominente pleinen Plaza de la Reina, Plaza de la Virgen en Plaza del Ayuntamiento ook Ciudad de las Artes y las Ciencia. Vertaald naar het Nederlands staat dit laatste voor Stad van Kunsten en Wetenschappen. Toeristen en locals in Valencia besteden hier graag hun tijd om wandelingen te maken door de Rio Turia, een autovrij stadspark van ruim 9 km lang dat zich door de stad slingert. Deze combinatie van oud en nieuw maakt Valencia tot een vooruitstrevende stad.

Elke dag genieten van de zon

Wanneer je besluit om een huis te kopen in Valencia, dan ben je er eigenlijk zeker van dat je elke dag kunt genieten van de zon. Door het mediterrane klimaat kan je, naast de zomer, ook in de lente en de rest van het najaar nog genieten van de warmte van de zon. Zelf in de winter zal je de kachel van je huis hier niet al te hoog hoeven draaien. Tijdens dit seizoen blijven de temperaturen boven het vriespunt.

Een huis kopen in Valencia, geniet van je tweede leven

Een huis vinden en kopen in Valencia kan een lastige opgave zijn. Zeker als je niet bekend bent in deze stad, geen netwerk hebt en de Spaanse taal (nog) niet spreekt is het vaak lastig om een begin te maken met de zoektocht naar een huis. Het team van Spaanse Droomhuizen wil je graag deze zorgen uit handen nemen. Wij beschikken namelijk wel over de kennis en het handig netwerk die je nodig hebt als je een huis in Valencia wilt kopen. Samen met jou brengen wij je wensen in kaart wat voor huis je precies zoekt, maken op basis van deze informatie een selectie uit het huidige aanbod, gaan met je mee tijdens een bezichtiging van het huis en begeleiden jou tijdens de onderhandelingen. Neem daarom dus nog vandaag contact met ons op om hét huis in Valencia te vinden dat bij jou past.

valencia-stad

Alle huizen te koop in Valencia stad

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Vul onze gratis zoekservice in en we zullen jouw droomhuis in Valencia voor je vinden!

Sort By:

Compare listings

Vergelijken