Masters Expo Beurs 2022

Van 8 tot en met 12 december 2022 vindt MASTERS EXPO plaats, Capital of Great Business. Vijf dagen lang wordt RAI Amsterdam ingekleurd met ondernemingszin op een oppervlakte van 40.000 vierkante meter. De eenentwintigste editie draagt het thema ‘The Colourful Edition’: de talloze lanceringen en noviteiten dit jaar van prestigieuze wereldmerken zijn de wegwijzers naar een verscheidenheid aan markten, mogelijkheden en mensen. Een zakenarena van formaat.

MASTERS EXPO is een vervolg op de succesvolle beurzen Masters of LXRY en de Miljonair Fair. Hier komt het meest bijzondere aanbod op het gebied van luxury en business samen en uiteraard is er ook ruimte voor real estate.

Spaanse Droomhuizen op Masters Expo 2022

In de donkere decembermaand is Spaanse Droomhuizen ook te vinden op de Masters Expo in de RAI in Amsterdam.

De Amsterdamse RAI is van 8 t/m 12 december 2022 wederom het domein van wereldmerken, primeurs, charity, design, ondernemerschap en gastronomie waar business, beleving, luxury, hospitality en glamour samenkomen.

Als vervolg op de Miljonair Fair en Masters of LXRY biedt MASTERS EXPO honderden zorgvuldig geselecteerde exposanten een platform om het mooiste en meest exclusieve aanbod op hun vakgebied aan de tienduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland te presenteren. Ook Spaanse Droomhuizen zal hier met een stand en het team te vinden zijn.

Wie droomt er niet van een mooi appartement of prachtige villa in een van de mooie regio´s in Spanje of op een van de Eilanden? Of het nu is in Marbella, Ibiza, Altea, Javea of een hippe stad als Valencia, we begeleiden je ter plekke. Ook kunnen we je uitgebreid informeren over de mogelijkheden van investeren in Spanje en het maken van een goed rendement. Want ook dat is heel goed mogelijk.

We zijn met een heel team ter plekke om je op elk gebied te adviseren en te informeren. Dus kom gerust langs voor een glaasje cava en een gratis advies.

“Kopen zonder zorgen” is onze slogan en dat leggen we graag aan je uit tijdens deze sfeervolle beurs in de RAI in Amsterdam. Hasta pronto!

Masters Expo 2022 witte villa

Geen zin of tijd om naar deze beurs te gaan?
No problema, vul onze gratis ZOEKSERVICE in en we gaan nu al voor je aan de slag. Of neem direct contact met ons op!

Alvast in de stemming komen?

Lees hier alvast wat artikelen over Spaanse Droomhuizen op de website van Masters Expo:

Compare listings

Vergelijken