Spanje Infodagen

Geen zin in een beurs? Spaanse Droomhuizen komt ook naar Nederland met de Spanje Infodagen, voor het informeren en adviseren van mensen die een huis in Spanje willen kopen. Boek nu je persoonlijke 1-op-1 gesprek via het aanmeldformulier.

MASTERS EXPO 2022

Met ons team kunnen we terugkijken op een succesvolle MASTERS EXPO beurs in de RAI Amsterdam. Na de Corona-editie van vorig jaar konden de hoge bezoekersaantallen weer gehaald worden en was het 5 dagen lang gezellig druk op de Spaanse Droomhuizen stand.

Wat opviel waren de vele investeerders die interesse hadden in appartementen in o.a. Valencia maar zeker ook voor 2e woningen in het hogere prijssegment. We willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om ons in Amsterdam te bezoeken, helaas hebben we door de drukte niet iedereen persoonlijk kunnen spreken. Houd onze agenda in de gaten, want je kunt ons ook in Nederland spreken tijdens de Spaanse Droomhuizen Spanje Infodagen!

Spaanse Droomhuizen op Masters Expo 2022

De Amsterdamse RAI was van 8 t/m 12 december 2022 wederom het domein van wereldmerken, primeurs, charity, design, ondernemerschap en gastronomie waar business, beleving, luxury, hospitality en glamour samenkomen.

Als vervolg op de Miljonair Fair en Masters of LXRY biedt MASTERS EXPO honderden zorgvuldig geselecteerde exposanten een platform om het mooiste en meest exclusieve aanbod op hun vakgebied aan de tienduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland te presenteren. Ook Spaanse Droomhuizen was hier met een stand en het team te vinden.

Wie droomt er niet van een mooi appartement of prachtige villa in een van de mooie regio´s in Spanje of op een van de Eilanden? Of het nu is in Marbella, Ibiza, Altea, Javea of een hippe stad als Valencia, we begeleiden je ter plekke. Ook kunnen we je uitgebreid informeren over de mogelijkheden van investeren in Spanje en het maken van een goed rendement. Want ook dat is heel goed mogelijk.

We zijn met een heel team ter plekke om je op elk gebied te adviseren en te informeren. Dus kom gerust langs voor een glaasje cava en een gratis advies.

“Kopen zonder zorgen” is onze slogan en dat leggen we graag aan je uit tijdens deze sfeervolle beurs in de RAI in Amsterdam. Hasta pronto!

Masters Expo 2022 witte villa

Geen zin of tijd om naar deze beurs te gaan?
No problema, vul onze gratis ZOEKSERVICE in en we gaan nu al voor je aan de slag. Of neem direct contact met ons op!

Alvast in de stemming komen?

Lees hier alvast wat artikelen over Spaanse Droomhuizen op de website van Masters Expo:

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.