Villa te koop in Vera

Vera, Almeria
 • €590.000
 • Villa
 • Woningtype
 • 4
 • Slaapkamers
 • 3
 • Badkamers

Beschrijving van de woning

Ref: DP-17-B1294

Dit is een charmant, kwalitatief hoogwaardige, twee verdiepingen tellende vrijstaande villa op een ruim perceel met ruimte voor een privé zwembad en is gelegen binnen de vriendelijke buurt van Las Marinas, een paar minuten lopen van de nabijgelegen voorzieningen gelegen binnen het gebied, variërend van winkels, bars, restaurants en meer, evenals de prachtige lokale stranden, gelegen aan de mediterrane kust.

De gronden zijn toegankelijk via grote, elektrische schuifdak poort die tot de verrassend grote garage die is geïntegreerd in de villa en gelegen leidt op de begane grond of via een voetgangers-gate leiden tot de voordeur, gelegen binnen een klein overdekt terras. Vanaf hier loopt de tuin ruimte aan beide zijkanten van de eigenschappen ingang naar de uitgestrekte tuinen aan de achterkant van het pand, meestal bestaande uit een groot grasveld en talrijke planten, bomen en andere volwassen planten. Er zijn een aantal terras ruimten geïntegreerd in het ontwerp van de eigenschap maken voor perfecte buiten loungen/eetkamer ruimten.

De hoofdingang van de woning, gelegen op de bovenste verdieping van de eigenschap als gevolg van het terrein en de manier waarop die de eigenschap is opgebouwd, leidt rechtstreeks naar de keuken. Dit is een lichte, open-plan kamer bestaande uit zowel keuken en eetkamer ruimten, met overvloedige kastruimte aangeboden dankzij zowel muur en basiseenheden, plus de meeste toestellen en een handige ontbijttafel. De trap die leidt naar de onderste verdieping van de eigenschap leidt af van deze kamer. Het pand beschikt over een zeer unieke stijl sinds de bovenverdieping van de kamers is ontworpen rond een centrale binnenplaats, toegankelijk via de patio deuren op alle vier de zijden. Hier vindt u ook de belangrijkste leefruimte, met een aparte eetkamer wordt benaderd vanuit de keuken of deze kamer.

Ook bevinden op de begane grond van de eigenschap zich drie slaapkamers en twee badkamers, die allemaal kunnen worden gesitueerd down een hal die rond de centrale binnenplaats draait. Alle slaapkamers goed formaat tweepersoonskamers en komt met enige vorm van opslag. De master slaapkamer heeft de toegevoegde bonussen van een inloopkast, alsmede een goed uitgeruste badkamer. De gasten slaapkamers delen de familie badkamer, voorzien van een badkuip.

Gelegen op de benedenverdieping van de eigenschap is een verdere, kleinere slaapkamer met vaste kasten en een badkamer met douchecabine. De rest van de onderste verdieping is opgebouwd uit talloze andere kamers gebruikt voor opslag van verschillende soorten, met inbegrip van pantry, wijnkelder, bijkeuken, stookruimte en meer.

* 2 verdiepingen
* Bebouwde 296 m²
* Grond 750 m²
* Ruimte voor
* Openbaar waternet
* Elektriciteit aangesloten op het netwerk
* Telefoon mogelijk
* Internet mogelijk
* Meubelen over te nemen
* Centrale verwarming
* Privé terras
* Garage
* 2 minuten rijden naar het strand
* 2 minuten rijden naar de winkels
* IBI onroerende voorheffing: 1.008,22€ per jaar
* Vuilnis ophaling: 145,36€ per jaar

Kenmerken

 • Ref: DP-17-B1294
 • Woningtype: Villa
 • Prijs: €590.000
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 3
Locatie van de woning (bij benadering)

De locatie op de kaart is alleen bedoeld ter indicatie en geeft geen exacte locatie aan. Op de kaart zie je de dichtstbijzijnde plaats waar de woning zich bevindt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.

Vergelijkbare woningen

MEER INFORMATIE

Met het versturen van dit formulier, ga ik akkoord met deze voorwaarden.
Vergelijkbare woningen

Compare listings

Vergelijken
Spaanse Droomhuizen
 • Spaanse Droomhuizen