Spaanse Droomhuizen opent nieuwe vestiging Costa Blanca

Spaanse Droomhuizen makelaar Costa Blanca

Groot nieuws: dit najaar openen we een nieuwe vestiging aan de Costa Blanca. Een logische stap, nadat we door de jaren heen al vele klanten hebben mogen begeleiden bij de aankoop van hun Spaanse droomhuis in deze regio. Doel van deze stap is dat klanten ook altijd fysiek bij ons terecht kunnen. Zowel in het voortraject, maar uiteraard ook na de verkoop. Onze Costa Blanca vestiging is een extra aanspreek- en servicepunt. Ons hoofdkantoor blijft gewoon gevestigd in het centrum van Valencia.

Uitbreiding aan de Costa Blanca

Het is weer een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Spaanse Droomhuizen: een fysiek kantoor aan de Costa Blanca. De Costa Blanca is waar we al vanaf het begin 12,5 jaar geleden dagelijks actief zijn als aankoopmakelaar. Ook voor het bouwen en renoveren van villa’s werken wij aan de Costa Blanca al jaren met een lokaal, professioneel bouwteam. Hier zal in de nieuwe vestiging ook ruim aandacht voor zijn. Het openen van de nieuwe vestiging zal aan onze werkzaamheden dus niet zoveel veranderen, maar biedt wel een stuk meer gemak aan onze klanten. Het wordt een kantoor waar je ons kunt ontmoeten en waar je in alle rust informatie kunt krijgen over het kopen of laten bouwen van een huis aan de Costa Blanca, of elders in Spanje. En alles wat hier verder bij komt kijken.

Adres kantoor Costa Blanca van Spaanse Droomhuizen

Het nieuwe kantoor is gevestigd midden in een prachtig gebied aan de Costa Blanca Noord in de kustplaats Moraira, direct aan de weg naar Javea. Het adres: Carretera Moraira-Teulada, 174, 03724 Moraira, Alicante. Het ligt aan de doorgaande weg vlak voor je het dorp inrijdt. We hebben hier een schitterend kantoorpand gevonden dat eerst gerenoveerd gaat worden. Het kantoor is perfect bereikbaar met de auto en voor onze bezoekers bieden we genoeg parkeerplaatsen voor de deur.

Makelaars kantoor Costa Blanca

Openstaande vacatures Costa Blanca

Voor het nieuwe kantoor aan de Costa Blanca zoeken we uiteraard ook nieuwe collega’s. Lijkt het jou leuk om met ons aan het begin van dit avontuur te staan en deel uit te maken van het Spaanse Droomhuizen dream team? Houd dan onze vacaturepagina in de gaten.

Officiële opening nieuwe kantoor

Ons bouwteam zal tijdens de zomer het kantoor eerst renoveren en klaar maken voor gebruik, streefdatum voor het openen van onze deuren is 1 oktober 2024. Vanaf dat moment ben je van harte welkom voor een kop koffie en een kennismaking of om informatie in te winnen. Uiteraard zal er ook een officiële opening gaan plaatsvinden.

Wil je ons nu al spreken? Dat kan natuurlijk ook. Ons hoofdkantoor in Valencia is gewoon open en ons team is bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Daarbij zijn nu al verschillende collega’s dagelijks actief en op pad aan de Costa Blanca. Dus als we je kunnen helpen, bel of mail ons gerust! Zie hier onze contactgegevens.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de voortgang!​

Compare listings

Vergelijken

Gecertificeerd makelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen is gecertificeerd makelaar in Spanje en voldoet aan alle wettelijke vereisten om het vak makelaar in Spanje uit te mogen voeren.