5 x huizen in de stijl van B&B Vol Liefde seizoen 3

in de stijl van B&B vol liefde seizoen 3 villas

Dit weekend is alweer de laatste aflevering van het derde seizoen B&B Vol Liefde. Maar liefst zeven weken mochten we genieten van de zoektocht naar liefde van B&B-eigenaren Debbie, Joy, Marian, Walter, Petri, Leendert, Bram en Martijn. Acht B&B-eigenaren, zeven weken en toch is het voorbij gevlogen. Gelukkig hebben we ook begrepen dat er weer een nieuw seizoen gaat komen. Ben je zelf verliefd geworden op één van de vertrekken van de uitbaters? We gingen op zoek naar huizen die zoveel mogelijk lijken op de verblijven in B&B Vol Liefde. Uiteraard staan deze wel allemaal te koop in Spanje.

1. De finca van Debbie uit Spanje

Een B&B die erg in de smaak viel bij kijkers, was die van Debbie in Spanje, in het plaatsje Sant Andreu del Terri in Catalonië. Een oude gerestaureerde boerderij in traditioneel Spaanse stijl, waar Debbie een kleurrijk en gezellig geheel van heeft gemaakt. Een vergelijkbare villa hebben we gevonden in Comares, in de provincie Malaga. Een flink eind bij Debbie’s villa vandaan, maar qua uiterlijke kenmerken zien we veel overeenkomsten. 

Bekijk villa te koop in Comares

B&B vol liefde Debbie Spanje finca

2. De villa van Marian uit Portugal

Nog een veel besproken droomhuis uit het programma is de villa van Marian, die ligt in de Algarve in Portugal. De enorme villa is voorzien van alle luxe, inclusief een ruime infinitypool. De villa kenmerkt zich door de Mediterraanse stijl, lijkt haast op een paleis en is… roze! We hebben helaas geen roze villa kunnen vinden, maar wel een villa met dezelfde majestueuze uitstraling. Deze bevindt zich op het eiland Tenerife.

Bekijk villa te koop op Tenerife

3. Het landgoed van Walter uit Frankrijk

Walter was niet per se spraakmakend vanwege zijn huis, maar wel om heel veel andere dingen. We konden in ieder geval zien dat Walter’s B&B was omgeven door groen en dat het er erg rustig was. De finca die we hebben gevonden ligt vlakbij het plaatsje Taberno aan de Costa Almeria en heeft veel privacy. Rondom het pand is er een oppervlakte van 13.000 vierkante meter aan land waar je perfect kunt aarden. Van dat stuk land is er een oppervlakte van 240 vierkante meter waar wettelijk recht op zit om nieuwe constructies te bouwen. Genoeg ruimte voor een tempel, dachten we zo!

Bekijk finca te koop in Taberno

4. Het huis van Leendert uit België

Het ging Leendert niet altijd van een leien dakje gedurende zijn weken in B&B Vol Liefde, maar dat kon niet aan zijn eigen dak liggen. Het gebouw wat hij heeft omgetoverd tot bed and breakfast is een prachtige oude watermolen, en is perfect gerestaureerd. Voor een vergelijkbaar huis gaan we naar Santa Pau in de provincie Girona. Dit gebouw ziet er misschien net iets anders uit, maar is net als de B&B een oude, gerestaureerde watermolen. Ook niet onbelangrijk als je in de stijl van Leendert’s B&B wil gaan: er zit een jacuzzi in.

Bekijk villa te koop in Santa Pau

5. De finca van Joy uit Spanje

Joy en zijn dames bleven ook niet onbesproken in het seizoen, maar wat ook veel interesse wekte was het feit dat Joy als jonge ondernemer al zulke mooie B&B’s wist neer te zetten! Hij heeft er meerdere in Spanje, de afleveringen speelden zich vooral af op en rond zijn project Mount Joy. Hier zagen we een typisch wit Andalusisch huis waar het uitzicht adembenemend was! Ook waren er altijd vrienden over de vloer. We vonden deze villa in het plaatsje Sedella in de provincie Malaga, met net zo’n betoverend uitzicht en genoeg ruimte voor vrienden die langskomen, inclusief hun auto’s.

Bekijk villa te koop in Sedella

We kunnen niet wachten tot seizoen 4 van B&B Vol Liefde!

Kunnen we je in de tussentijd ergens mee helpen? Neem contact met ons op.

Compare listings

Vergelijken